(indirilme: 40.503)
(indirilme: 36.295)
(indirilme: 35.485)
(indirilme: 33.037)
(indirilme: 31.390)
(indirilme: 28.761)
(indirilme: 27.426)
(indirilme: 26.948)
(indirilme: 26.151)
(indirilme: 25.828)
Son Güncelleme: 08.05.2022 12:00
Basit tasarımlı resim ve dosya upload scriptidir. Script Türkçe’ye WMS tarafından çevrilmiştir. Scriptin admin paneli bulunmamaktadır. Siteye upload ettiğiniz dosyalar anadizinde store klasörüne yüklenmektedir. Değiştirmek için index.php dosyasında $dir_store= “store“; yazan yeri değiştirmeniz gerekmektedir.
Kurulum
1. Site Dosyaları klasöründekileri sunucunuza atınız.
2. store klasörüne yazma izni (chmod 777) verin. Eğer CHMOD, Dosya izini nasıl verildiğini bilmiyorsanız buraya göz atabilirsiniz.
3. Siteniz ile ilgili düzenlemeleri sadece index.php dosyasından yapabilirsiniz.
Bir önceki scripti Xtreme Tags v1.0 Sohbet Scripti başlıklı adresinden görebilirsiniz.
Etiketler: aium, dosya ve resim upload scripti, download scripti, download scriptleri, ücretsiz download scripti, ücretsiz upload scripti, upload scriptleriSon Güncelleme: 15 Ağustos 2018
MediaWiki v1.21.1 Ansiklopedi Scripti
(editör: Aydın)
(editör: Aydın)
(editör: Mehmet binici)
MediaWiki v1.21.1 Ansiklopedi Scripti
(editör: Eren)
(editör: Aydın)
OpenSourcePOS v3.2.3 Satış ve Stok Takip Scripti
(editör: Aydın)
OpenSourcePOS v3.2.3 Satış ve Stok Takip Scripti
(editör: enes k)
bu hatayı verdi HATA: yükleme deposu dosyası dizinine erişemez. chmod değeri 0777 ile “mağaza” dizini (xrw-xrw-xrw) lütfen!
Eğer tekrar sorun yaşarsanız Google Translate üzerinden çeviri yapmak yerine direk yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ana dizinde bulunan store klasörüne chmod 777 değeri verdiğinizde sorun çözülecektir, kolay gelsin.
chmod degeri nası vercez ya
Dosyaları ftp den attıktan sonra FTP programı (filezilla önerilir) konu içerisinde belirtilen klasöre sağ tıklayarak izinlerini 777 yapmanız gerekiyor.
store klasörünün chmodunu 777 yaptım bazı şeyler düzeldi ama yine hata var
http://depola.com.nu/ bi bakın siteye
Ücretsiz sunucularda denemeyin scriptleri. Özellikle bu com.nu’yu hiç kullanmayın. Tamamıyla hatalarla dolu bir sunucu.
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teknolojikitaplari.com/domains/2.teknolojikitaplari.com/httpdocs/index.php on line 317
Sunucu sahibiniz ile görüşerek PHP’nin eski sürümünü yüklemesini rica ediniz. Script içerisinde yeni php sürümlerinde çalışmayan kodlar mevcut.
Selamlar Arkadaşım Dosya Yükleme Boyutunu Nasıl Artırabilirim ? Yardımcı Olursan Sevinirim 🙂
index.php dosyasının içerisinde $file_size_ind = “10240000“; kısmındaki 10240000 rakamının yerine daha yüksek bir rakam yazabilirsiniz. Ayrıca bunu yaptıktan sonra sunucu sahibiniz ile görüşerek php upload limitini arttırmasını isteyebilirsiniz.
Bir sorum olucaktı Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/…/public_html/index.php on line 317 böyle bir hata aldımda
ereg fonksiyonu PHP’nin 5.3 sürümü ile kaldırıldığı için bu hatayı alıyorsunuz. Script daha önceki php sürümlerinde stabil olarak çalışmaktadır.
Ne yapmamı tavsiye dersiniz
Sunucu sahibiniz ile görüşerek PHP sürümünü düşürmeniz gerekmektedir.